Wil jij ook eens naar Assen voor een circuitdag om je skills nog meer uit te breiden? We hebben een samenwerking met CRE. Daarbij wordt je begeleid door ervaren circuitinstructeurs. In de ochtend leer je bochtentechnieken en houdingen die je in de middag op het echte circuit gaat toepassen. Ideaal voor wie kennis wil maken met het circuit-rijden!

Heb je die training al eens gevolgd of heb je al eens op een ander circuit gereden en wil je meer? Je kunt je dan ook inschrijven voor de CRT Minder ervaren. Marchals begeleiden je naar een steeds hoger tempo op het circuit en is er voldoende tijd voor theoretische bijscholing.

Om je alvast een idee te geven, zo’n dag (CRE) ziet er als volgt uit:

’s Ochtends om 08:00 uur verzamelen bij de Junior Track van TT Circuit Assen voor de uitleg van de regels en plakken van de rijnummers.
Van 09:00 tot 12:30 uur (met pauzes) word je, in sessies van steeds 10 minuten instructie en weer 10 minuten uitleg, begeleid door de instructeur met aanpak van bochten en je houding.

Na een uitgebreide lunch krijg je uitleg over ‘de grote baan’: hét circuit van Assen. Er worden groepen gemaakt afhankelijk van wat je kunt en wilt (qua snelheid en techniek). Je rijdt 2 sessies van 20 minuten achter de marshall die het tempo voor de groep aangeeft.
Deze bijzondere dag wordt rond 17:00 uur afgesloten met de uitreiking van je certificaat!

Ook krijg je later nog professionele foto’s toegestuurd van jouw persoonlijke ervaring!

Gezien de vroege start is het aan te raden de nacht van tevoren in de buurt te overnachten, want het is een intensieve dag.