Hieronder vind je enkele ervaringen van onze (oud)kandidaten. Heb je bij ons gelest, laat dan ook via Google je verhaal achter!

Motorrijschool Staart IconMotorrijschool Staart

Versantvoortstraat 27, Eindhoven

5,0 81 reviews

 • Avatar Wout van Brandenburg ★★★★★ 2 weken geleden
  Superleuke, goede en gezellige motorrijlessen bij Staart. Melissa regelt alle lessen en administratie perfect. Harold is de ervaren en relaxte leraar, die zorgt dat je veilig en met vertrouwen op je motor … More rijdt. Top ervaring hier gehad!
 • Avatar Rebecca Pelsser ★★★★★ 2 maanden geleden
  Vanaf mijn eerste les bij Motorrijschool Staart was ik onder de indruk van de kwaliteit en de persoonlijke aandacht die ik ontving. Harold, de instructeur, heeft oog voor detail en het is zijn duidelijke … More missie om van iedereen een vaardige en veilige motorrijder te maken.
  Naast de kundige motor-specifieke opleiding, heeft Harold mij ook geholpen met mijn zelfverzekerdheid op de weg, wat natuurlijk als motorrijder niet kan missen. Deze aanpak heeft niet alleen mijn rijvaardigheden snel verbeterd, maar zorgde er ook voor dat ik na elke les met een grote glimlach naar huis ging. Het enthousiasme en de passie van Harold voor het motorrijden zijn echt aanstekelijk!
  Ik kan Motorrijschool Staart ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een motorrijschool waar je als cursist centraal staat en waar je wordt voorbereid om met vertrouwen en veiligheid de weg op te gaan. Bedankt Harold (en Melissa), voor alle geweldige lessen en de prettige ervaring!
 • Avatar Serkan Mizrak ★★★★★ 2 maanden geleden
  Chille rijschool, Harold en Melissa zijn zeker behulpzaam geweest en ik heb zo alle examens in een keer kunnen halen. Ook nadat alles was afgerond, waren zij bereid om nog vragen te beantwoorden over motoren … More en dergelijke. Petje af, ik kom zeker nog een keer langs om even gedag te zeggen.
 • Avatar steffie van den tillart ★★★★★ 2 maanden geleden
  Een fijne kleinschalige rijschool met persoonlijke aandacht. Alles wordt met zorg en kundigheid opgebouwd, zodat je lekker op de motor stapt en met plezier naar de les blijft komen. Harold voelt goed aan … More wat je nodig hebt tijdens de les en past het lesprogramma hierop aan. Ook wordt je voortgang bijgehouden in een overzichtelijke schema waardoor je goed grip houdt op je voortgang. Wanneer ik in les 1 een fout maak of ergens niet lekker hebben gereden rijden we daar in les 2 nog eens langs zodat je je weer zeker voelt in de situatie. De planning en de afstemming van de lessen gebeurt in goed overleg en hierin is veel mogelijk. Ik les samen met mijn beste vriendin, maar er is ook ruimte om af en toe een losse les bij te nemen. Voor mijn vriendin was er een aangepast zadel, omdat ze wat kleiner is. Er is dus veel flexibiliteit. Het fijne aan de rijschool is dat alles om motorrijden draait. Een rijschool met passie! Ook is alles beschikbaar wat je nodig hebt tijdens de les: jas, broek, helm, schoenen en handschoenen. Er zijn theorieboeken beschikbaar op de rijschool voor het examen en Melissa en Harold kan je al je vragen stellen. Een hele fijne persoonlijke rijschool die ik iedereen kan aanraden.
 • Avatar José van Ginneken ★★★★★ 3 maanden geleden
  Fijne eerlijke gezellige en vooral persoonlijke rijschool. Je bent geen nummertje en dat maakt het rijden enorm plezierig. Progressie wordt gezien en feedback duidelijk helder en prettig verwoord tijdens … More en na elke les.
  Dank je wel!!!
 • Avatar Lucas v ★★★★★ 4 maanden geleden
  Binnen een keer je examens halen is natuurlijk leuk, maar beter is nog een persoonlijke hand en de samenwerking van Harold en Melissa om alles op rolletjes te laten lopen. Super duo, met Harold als kundig … More instructeur met een hart voor motorrijden en Melissa als conducteur van de chaos waardoor alles altijd duidelijk en op tijd wordt doorgegeven! Met dank aan hun beide zal ik hopelijk nog vele veilige en leuke kilometers kunnen maken! Als het klikt, dan zit je hier fantastisch.
 • Avatar Brehm ★★★★★ 4 maanden geleden
  Rijbewijs na één keer binnen! Super fijne rijschool met een hele leuke instructeur. Je leert veel van de manier van lesgeven en duo-lessen. Absoluut een aanrader! Bedankt!
 • Avatar Eduard Hopman ★★★★★ 6 maanden geleden
  Erg genoten van mijn rijlessen. Vanaf begin prettig contact met zowel Harold als Melissa.
  De lessen vlogen voorbij, mede dankzij het aanstekelijke enthousiasme van Harold!
 • Avatar Thijs Schoenmakers ★★★★★ 6 maanden geleden
  Motorrijschool met een passie voor het motorrijden!
  Harold is een erg enthousiaste vent met veel humor en een enorm passie voor motorrijden. Tijdens de lessen krijg je veel individuele aandacht en duidelijke
  … More feedback over waar je allemaal op moet letten. Harold bereidt je niet enkel voor om het CBR examen te halen maar vindt het ook belangrijk dat je met veel plezier en vertrouwen op je motor zit. Daarnaast zijn Harold en Melissa erg meedenkend en flexibel in de planning van je examens, nogmaals dank hiervoor 😉
  Zeker een aanrader dus!
 • Avatar Angelo ★★★★★ 6 maanden geleden
  De lessen waren geweldig! Maar je kan niet anders verwachten van een instructeur die vol zit met positiviteit en overal om kan lachen.
  Harold vindt het belangrijk dat je jezelf op je gemak voelt en hij
  … More laat het ook weten als hij vindt dat je het kan, zodat je vertrouwen in jezelf krijgt en beter presteert.
  Alhoewel de rijschool maar uit een paar man bestaat, zijn er veel mensen die bij rijschool staart lessen. Dat is geen verrassing want dankzij een klein team voelen de lessen en de algemene sfeer persoonlijker aan en dat is een groot voordeel. Ook de communicatie is daardoor perfect verlopen.
  Bedankt Harold en Melissa!
  Angelo
 • Avatar Migali ★★★★★ 6 maanden geleden
  Zeer goede ervaring gehad met deze motor rijschool. Vanaf het moment dat je bij deze rijschool binnenkomt wordt je dan ook met open armen ontvangen. Harold weet met zijn jarenlange ervaring als instructeur … More de juiste balans te vinden tussen een fijne sfeer te creëren tijdens de lessen, maar geeft op het moment dat het moet de juiste feedback om je rijbewijs in een keer te halen. Als je in de omgeving Eindhoven een professionele en leuke rijschool zoekt, dan raad ik deze zeker aan.
  Dankjewel Harold en Melissa !!!
 • Avatar Daan van de Vijfeijke ★★★★★ 7 maanden geleden
  Fijne lessen en duidelijke uitleg! bedankt.
 • Avatar Noah ★★★★★ 7 maanden geleden
  Werd vanuit thuis verplicht om hier te lessen omdat ze zo goed zijn. En terecht!
  Over 2 jaar hier weer lessen voor mijn A1 rijbewijs. Tot dan!
 • Avatar FoG Solid ★★★★★ 7 maanden geleden
  Vandaag mijn laatste rijlesje gehad en mijn AVD examen gehaald. Van tevoren geen enkele ervaring gehad op de motor. Heb alles in één keer gehaald. Harold is een super fijne rij-instructeur. Altijd gezellig … More en kon goed lesgeven. Vind het oprecht jammer dat ik nu niet meer hoef te lessen. Ook enorme complimenten naar Melissa die altijd super goed bereikbaar was. Samen is het een dynamisch duo. Ik zou zeker niet verder zoeken als je nog een motorrijschool zoekt en gewoon meteen aanmelden bij motorrijschool Staart! Nogmaals bedankt!
 • Avatar Gijs van B ★★★★★ 7 maanden geleden
  Fantastische periode van lessen op de motor! Duidelijk, humor en met geduld! De rust tijdens de lessen en de mooie routes heb ik zeer gewaardeerd! Verder zijn ze altijd beschikbaar en super flexibel als … More het gaan om planning. Toppers!
 • Avatar Amin Harrou ★★★★★ 8 maanden geleden
  Zeer goede rijschool. Beste rij instructeur harold. Eerlijk en leggen je alles super goed uit.
 • Avatar Robert ★★★★★ 8 maanden geleden
  Vorige week mijn AVD gehaald met behulp van Rijschool Staart. Via vrienden deze rijschool aangeraden gekregen en heb niet verder gezocht naar alternatieven. Bij Harold voelde ik me meteen op mijn gemak … More op de motor. Hij is niet alleen super gezellig, maar ook ontzettend deskundig. Melissa regelt alles soepel en gemakkelijk in het kantoortje en is ook erg vriendelijk. Ik hoefde me nooit bezwaard te voelen om vragen te stellen, want ze waren altijd geduldig en behulpzaam. Deze motorrijschool heeft een warme, gastvrije sfeer. Het is niet alleen een plek om te leren, maar ook om te genieten en vertrouwen op te bouwen op de weg. Harold en Melissa, bedankt!
 • Avatar Glenn G ★★★★★ 8 maanden geleden
  Harold en Melissa maken de belofte van leukste motorrijschool van Eindhoven meer dan waar! Ontzettend aardige mensen met enorm veel passie voor motorrijden. Ik kan deze rijschool aan iedereen aanbevelen. … More Ik kom hier zeker nog terug voor de gevorderden lessen en circuit training.
 • Avatar marcel pijpenseel ★★★★★ 9 maanden geleden
  Super motor rijschool! Harold en Melissa leuk stel , instructeur Harold is zeer vakkundig en een echte liefhebber, zegt wat je goed doet maar ook wat je fout doet op een leuke humoristische manier. Jammer … More dat ik direct geslaagd ben. had nog graag nog meer lessen willen mee maken…zo leuk ! Kom zeker nog eens langs met me eigen motor. Gr. Marcel.
 • Avatar Ayla Cevik ★★★★★ 9 maanden geleden
  Een fantastische rijschool waar alles heel goed geregeld is.
  Ik zeg, gewoon doen.
  Dankzij deze geweldige mensen heb ik mijn motor rijbewijs kunnen halen, ik ben ze ontzettend dankbaar.
  Ik had heel veel
  … More te leren, ik kwam van heel ver en ik heb me al die tijd in een hele fijne, plezierige, vertrouwelijke omgeving mezelf fysiek en mentaal kunnen ontwikkelen tot motorrijdster.
  Ze waren er altijd voor me. Vanaf de aller eerste oriëntatie les, de hele begin fase, tijdens mijn diepte en hoogtepunten hebben ze me heel goed begeleid.
  De lessen zelf zijn heel erg goed, je leert ontzettend veel over de motor en het echte motorrijden. Ze hebben ook veel geduld, zijn altijd open en eerlijk en we konden ook altijd lachen.
  Als je twijfelt over of je wil motorrijden: gewoon proberen!
  Gun jezelf het leerproces en ontdek.
  Doe het wel bij deze rijschool, want zij zijn de perfecte leerschool voor je!
 • Avatar Luc ★★★★★ 9 maanden geleden
  Super rijschool! De plek om met plezier echt motor te leren rijden.
  Harold legt goed uit en begeleid op een prettige manier.
  Bedankt voor de gezellige lessen.
 • Avatar Dennis Smits ★★★★★ 9 maanden geleden
  Met alles perfect begeleid en hele fijne lessen gehad van Harold.
  Harold en Melissa bedankt
 • Avatar Marthijn Vink ★★★★★ 9 maanden geleden
  Geweldige rijschool en vlak bij de universiteit. Veel leuke lessen gehad met Harold en precies op tijd voor de vakantie mijn A2 met veel plezier kunnen halen. Professionele uitleg met altijd mooie routes … More en daarnaast ook zeker voldoende gezelligheid. Absoluut een aanrader voor iedereen die zijn motorrijbewijs wil halen!
 • Avatar Daan Gruijters ★★★★★ 10 maanden geleden
  Ik heb hier in 4 maanden mijn motorrijbewijs A gehaald, en ik heb genoten van iedere les. Aanrader dus!
 • Avatar Jenny Jacobs ★★★★★ 10 maanden geleden
  Na een lange wachttijd ivm corona kon ik Maart eindelijk beginnen met motorrijlessen. Harold en Melissa wat heb ik gelachen met jullie!
  Altijd een correcte planning dankzij deze prachtige vrouw
  Harold
  … More een fantastische vent die mij goed kon motiveren in mijn zelfvertrouwen WANT IK KAN HET ook al ben ik klein.
  Ik moet nog lachen om welke reden ik benen tegen de motor aan moet houden. Super trots op mezelf dat ik dankzij Melissa en Harold heb kunnen slagen voor me motor rijbewijs.
  Kortom een super rijschool die eerlijk is en zegt waar het op staat. Ben jij net als ik klein (1,56 meter) en zoek jij een rijschool die eerlijk tegen je is en die een motor hebben waar jij op past? Hier moet je zijn!
  Zo en nu ga ik op zoek naar een motor!!
 • Avatar Lincy Cordewiner ★★★★★ 10 maanden geleden
  Geweldige rijschool! Dankzij Harold en Melissa heb ik het vertrouwen in het motor rijden weer terug gekregen en ook nog eens mijn klasse A gehaald. Heel erg bedankt voor alles! Harold zorgt voor humor, … More goede begeleiding en vertrouwen in jezelf tijdens de rijlessen. Ik zou deze rijschool aan iedereen aanraden.
 • Avatar s bijnen ★★★★★ 10 maanden geleden
  hard gaan
 • Avatar Pro Dualz ★★★★★ 10 maanden geleden
  Beste motorrijschool omgeving Eindhoven
 • Avatar hamude.dans2 Bilal ★★★★★ 10 maanden geleden
 • Avatar Kelly Jutting - Schleenstein ★★★★★ 11 maanden geleden
  Super fijne motorrijschool!
  Kan iedereen aanraden om hier te lessen.
 • Avatar Joyce Post ★★★★★ 11 maanden geleden
  Leukste rijschool in Eindhoven, je wordt rustig begeleid en super vriendelijk personeel. Echt een aanrader voor de motor muis!!!
 • Avatar Elise Mellink ★★★★★ een jaar geleden
  Zo blij dat deze rijschool op mijn pad is gekomen. Ze hebben zoveel geduld, geen vraag is teveel. Hier leer je echt motorrijden, vertrouwen krijgen op de motor! Ik raad iedereen deze rijschool aan! 😀 … More
 • Avatar Dilian Devaux ★★★★★ een jaar geleden
  Zowel mijn A2 als mijn A rijbewijs hier behaald. Top kwaliteit en persoonlijke aanpak, ze leren je op een persoonlijke manier motorrijden.
  Zeker aan te raden!
 • Avatar Gino Bal ★★★★★ een jaar geleden
  Ik heb hele fijne lessen gehad bij de motor rijschool, en je merkt bij iedereen die er werkt dat hun het echt met plezier doen! ik ben in 1 keer geslaagd met volle vertrouwen voor mijn A rijbewijs.
 • Avatar Joann i ★★★★★ een jaar geleden
  Geweldige rijschool , Heb met veel plezier mogen lessen en je wordt altijd super ontvangen bij aankomst, geen vraag is teveel . Veiligheid voorop maar aan humor en gezelligheid geen gebrek ! Dankjwel … More team Staart
 • Avatar Gökhan Temizkan ★★★★★ een jaar geleden
  Beste en leukste motorrijschool van Eindhoven en omstreken. Vandaag met trots mijn motorrijbewijs in ontvangst mogen nemen. Onwijs bedankt voor de leerzame en vooral leuke lessen!
 • Avatar Coen - ★★★★★ een jaar geleden
  Gezellige, kleinschalige rijschool waarbij de focus ligt op plezier, met vertrouwen rijden en veiligheid!
 • Avatar Henri W ★★★★★ een jaar geleden
  Fijne mensen en een goede persoons gerichte aandacht om jou het motor rijden goed te leren
 • Avatar Wouter VeIdhuis ★★★★★ een jaar geleden
  Ik heb hier in een keer mijn a2 rijbewijs gehaald! Ik kan rijschool Staart aan iedereen aanbevelen, erg prettige lessen.
 • Avatar Koero00 ★★★★★ een jaar geleden
  Leuke persoonlijke rijschool. Van elke les kreeg ik toch weer een lach op mijn gezicht. Zeker een aanrader.
  Grtjes, Shels (Ook bekend als Diego)
 • Avatar Familie Thijssen-Lodewijks ★★★★★ een jaar geleden
  Motorrijschool Staart is een kleinschalige gespecialiseerde rijschool. De persoonlijke aandacht van Melissa, Hilke en Harold zorgt voor een aangename en ongedwongen sfeer. Tegelijkertijd wordt de directe … More feeback niet geschuwd. Al met al een prima keuze!
 • Avatar Askin Karakus ★★★★★ een jaar geleden
  Super rijschool.
  Goede motor kennis van Hilke doet motor rijden veel makkelijker maken.
  Een aanrader.
  Thanks to Team Staart.
 • Avatar lewis suermondt ★★★★★ een jaar geleden
  Super leuke ervaring gehad bij motorrijschool staart. De instructeurs zijn rustig en hebben mij geholpen deze fantastische hobby te leren en waarderen. Als je een motorrijschool zoekt, zoek niet verder. … More Deze is perfect!
 • Avatar Ishaq Azarrouy ★★★★★ een jaar geleden
  Top rijschool. Topervaring en zeker een aanrader voor iedereen die een motorrijbewijs wil halen.
 • Avatar Roos Weeda ★★★★★ een jaar geleden
  Motorrijschool Staart is een echte aanrader!!
  Team staart bestaat stuk voor stuk uit lieve mensen met een echte passie voor motorrijden. Ze zijn rustig, geduldig en met een beetje humor leren ze je alles
  … More wat je moet weten. Ook in de rijschool hangt een gezellige en gemoedelijke sfeer.
  Harold, Hielke en Melissa bedankt voor alles!
 • Avatar Han Ceelen ★★★★★ een jaar geleden
  Geweldige rijschool. Ontspannen, echte motor liefhebbers, flexibel en betrokken. En alles met een knipoog. Alles in 1x gehaald. Dank je wel Harold en Hielke en uiteraard ook Melissa. Nu zelf kilometers … More maken!
 • Avatar Michiel Diemel ★★★★★ een jaar geleden
  Topervaring!De altijd gemoedelijke sfeer, vriendelijkheid en fijne rijlessen hebben mij enorm veel plezier gedaan!Hielke, Melissa, Harold, bedankt!
 • Avatar Nikki Kerkhoff ★★★★★ een jaar geleden
  Super fijne rijschool! Heel persoonlijk, met humor en geduld:) Zowel Hielke als Harold. Zou het enorm aanraden!
 • Avatar Sietse Bloem ★★★★★ een jaar geleden
  Top! Ontzettend fijne, gezellig lessen vol humor gehad en in een keer geslaagd voor mijn praktijk examen! Een echte aanrader dus!!
 • Avatar Kevin Reiken ★★★★★ een jaar geleden
  Een hele fijne rijschool die graag meedenkt met de studenten. Alles op eigen tempo en een zeer vriendelijk team.
 • Avatar Yasin Torunoglu ★★★★★ een jaar geleden
  Fijne, gemoedelijke en professionele motorschool
 • Avatar Weske Kommer ★★★★★ een jaar geleden
  Top rijschool!
  Nemen de tijd voor je en leren je ook veilig en goed motorrijden met leuke humor tussendoor 👍🏼
  Zeker een aanrader.
 • Avatar Lars Brands ★★★★★ een jaar geleden
  De plek om, met plezier, echt motor te leren rijden.
  Met dank aan Melissa, Harold en vooral Hielke had ik binnen no time mijn rijbewijs.
 • Avatar Michael Lans ★★★★★ een jaar geleden
  Top rijschool! Enthousiaste en fijne begeleiding, zeer prettige ervaring om hier te leren motorrijden.
 • Avatar Jos Dekkers ★★★★★ een jaar geleden
  Super leuke rijschool, waar je met veel enthousiasme goed leert motorrijden. En aanvullend je examen te halen 😊👍
 • Avatar Rens ★★★★★ een jaar geleden
  Fijne gastvrije rijschool! Hielke is een betrokken instructeur met veel geduld en respect voor de kandidaat. Bedankt!
 • Avatar Benno Laarhoven ★★★★★ 2 jaar geleden
  Op zoek naar een rijschool voor je motorrijbewijs? Zoek niet verder...
  Met de hulp van Hielke en de support van Harrold en Melissa heb ik zojuist mijn rijbewijs behaald. Deze school kenmerkt zich door
  … More de toegankelijke sfeer en spot-on feedback. Ik wens jullie (kandidaten en de rijschool) nog veel fijne kilometers toe.
 • Avatar Remi Reniers ★★★★★ 2 jaar geleden
  Mid oktober 2021 was ik begonnen met lessen. Ondanks dat ik soms door weer en wind (en heeeel veel regen) heen moest, ging ik altijd met veel plezier naar mijn lessen.
  De positieve instelling, humor en
  … More nodige mensenkennis van Harold heeft ervoor gezorgd dat ik veel geleerd heb tijdens mijn lessen en de juiste begeleiding kreeg. Daarnaast maakte de gastvrijheid en lekkere koffie van Melissa het ook altijd erg gezellig. 😉
  Vorige week ben ik geslaagd en ik heb daarmee alles in één keer gehaald. Ik ben super blij om nu lekker zelf te mogen rijden, maar ik vind het stiekem ook wel jammer om de wekelijkse gezelligheid van Rijschool Staart te moeten missen.
  Bedankt!
 • Avatar Tommy ★★★★★ 2 jaar geleden
 • Avatar Bob ★★★★★ 3 jaar geleden
  Hele fijne rijschool die je echt begeleid waar je het nodig hebt. Harold weet door zijn ervaring erg fijn en geduldig les te geven en heeft daarnaast ook nog tijd voor grapjes wat de les naast leerzaam … More ook nog eens leuk maakt. Melissa regelt alles naast de motor erg netjes en op de motor val je onder verantwoordelijkheid van Harold.
  Ik ben ontzettend blij dat ik mijn rijbewijs heb behaald maar ga het lessen wel missen. Vooral omdat het zo gezellig was.
 • Avatar Emre Yar ★★★★★ 3 jaar geleden
 • Avatar Selwyn Cats ★★★★★ 3 jaar geleden
  Echt motorrijden leer je het beste van echte motorrijders. Harold is ook nog een van de beste rijleraren, zonder twijfel.Het beste van m'n ex is dat ze me een cadeaubon gaf voor een proefles bij motorrijschool … More Staart 😁
 • Avatar Delano ★★★★★ 3 jaar geleden
  Super goede rijschool met lekker veel humor in de lessen. Ze leren je niet alleen motor rijden maar ook alles wat er bij hoort. Ze doen echt hun best om van jou een echte motorrijder te maken! De passie … More voor het motorrijden proef je echt. Al met al een hele hele goede motorrijschool. Ik ga zeker terug voor de verhoogde rijopleiding die ze hier ook aanbieden!! Harold en Melissa bedankt voor alle leerzame lessen gr Delano
 • Avatar Bart ★★★★★ 3 jaar geleden
  De beste rijschool in Eindhoven, by far!!
 • Avatar Fabio D'Elfant ★★★★★ 3 jaar geleden
  Bedankt Melissa en Harold voor de leuke, gezellige en vooral ook leerzame lessen.
  Altijd gezellig en heel gastvrij.
  Dit is sowieso de beste en leukste rijschool van Eindhoven en omstreken.
  Hopelijk tot
  … More snel weer!
  Groetjes Fabio
 • Avatar Claytje P. ★★★★★ 3 jaar geleden
  Staart is de allerbeste motorrij-instructeur van Eindhoven.
  Veel geduld en begrip voor zijn leerlingen.
  Echt een aanrader!!!!
  2021 is goed begonnen met een rijbewijs A in de pocket
  Hartstikke bedankt voor
  … More alles, Staart&Melissa
 • Avatar Guus Beerens ★★★★★ 4 jaar geleden
  Vandaag mijn A rijbewijs gehaald bij rijschool staart! De afgelopen tijd bij harold les gehad en is me super bevallen! Harold heeft veel kennis en kunde en is een echte motor rijder. Hij leert je het aan … More hoe jij met een fijn en zeker gevoel op de motor kan gaan stappen en heeft er ook echt lol in als die bocht of rotonde lekker vlot gaat! Door mond op mond reclame uit de familie bij staart terecht gekomen en komen zeker terug voor een rit naar luxemburg. Harold en melissa bedankt voor jullie tijd en energie 5 sterren dik verdiend
 • Avatar Gaby Gabbai ★★★★★ 4 jaar geleden
 • Avatar Jeroen van Meurs ★★★★★ 4 jaar geleden
 • Avatar Heugen lars Heugen ralf ★★★★ 4 jaar geleden
 • Avatar Hielke Post ★★★★★ 4 jaar geleden
  Beste motorrijschool van Nederland.
 • Avatar Dennis van den Brand ★★★★★ 4 jaar geleden
 • Avatar Geert Tuerlinckx ★★★★★ 4 jaar geleden
 • Avatar Rene Derkse ★★★★★ 4 jaar geleden
 • Avatar TG ★★★★★ 4 jaar geleden
 • Avatar Sarah jane Rutland ★★★★★ 5 jaar geleden
 • Avatar Tom Hoksbergen ★★★★★ 6 jaar geleden
  Het verschil tussen de motorrijopleiding en de motorrijderopleiding ervaar je hier. En dan ook nog de mogelijkheid krijgen tot een vervolg opleiding om je skills te perfectioneren!
 • Avatar Jimmy Kruik ★★★★★ 6 jaar geleden
  Geweldig vriendelijke mensen met een hartelijk welkom, goede instructies tijdens het rijden en een heerlijk relaxte sfeer, aanrader!
 • Avatar Johan vd Heuvel ★★★★★ 6 jaar geleden
  Vandaag mijn rijbewijs A gehaald! Ik ben echt zeer tevreden over motorrijschool Staart! Ik heb rijles gehad van Harold.Iedereen ( Harold, Jasper en Melissa ) heel erg bedankt voor alles!Iedereen is heel … More vriendelijk, leggen alles goed uit, hebben humor en zijn kundig. Had ook niet anders verwacht :)Ze leren je niet alleen motor rijden. Maar doen dit echt met passie en geven je dit ook mee!Dus mocht je interesse hebben om je motorrijbewijs te halen? Dan beveel ik iedereen motorrijschool Staarts aan!Nogmaals bedankt allemaal!
 • Avatar Danny Oomes ★★★★★ 6 jaar geleden
  geweldige rijschool, goede begeleiding en topinstructeurs!
 • Avatar Jorik Van Den Berg ★★★★★ 8 jaar geleden
  Top rijschool! Afgelopen week mijn getrapt-examen (van A2 naar A) makkelijk doorlopen door de goede begeleiding. Goede instructeurs met altijd een goed humeur en leuke humor. Altijd één op één begeleiding … More gehad waardoor ik snel stappen heb kunnen maken, echt top!
 • Avatar Duuk van der Knaap ★★★★★ 8 jaar geleden
  Vandaag een VRO dag gedaan bij Harold. Hij heeft zo'n 12 jaar geleden mij succesvol naar een motorrijbewijs begeleid. En het werd weer tijd om eea rijtechnisch op te frissen. Lekker weer, heel veel … More geleerd. Bochtjes, remtechnieken en na de lunch een mooi stukje rijden op de buitenwegen rondom Eindhoven om zien en gezien worden op de motor in de praktijk te brengen. Harold ziet werkelijk alles en weet haarfijn uit te leggen hoe je jezelf kan verbeteren. Topdag!
 • Avatar Geertje Rampen ★★★★★ 8 jaar geleden
  Super rijschool. Harold legt goed uit en begeleid op een prettige manier de rijlessen. Met veel vertrouwen iedere keer weer op de motor gestapt tijdens de lessen.

Natuurlijk kun je ook je verhaal doen op onze Facebook pagina.

Dec 2, 2021 by Kenny on Facebook

Super rijschool! Harold Melissa zorgen ervoor dat je, je heel erg op je gemak voelt. De lessen met Harold zijn niet alleen leerzaam maar ook super gezellig. Ondanks alle Brabantse gezelligheid zijn zij ook heel professioneel. Ik zou iedereen die zijn motorrijbewijs wil halen aanraden om hier te gaan lessen.

Nov 5, 2020 by christiaan on Motorrijschool Staart

Harold en Melissa jullie zijn echt toppers !
Als je je rijbewijs wilt halen, kun je serieus het beste bij rijschool Staart zijn.
Harold en Melissa hartelijk bedankt voor jullie leuke lessen !
Ik geef jullie van harte 5 sterren….en dat is nog zachtjes uitgedrukt….

Oct 29, 2020 by Guus Beerens on Motorrijschool Staart

Vandaag mijn A rijbewijs gehaald bij rijschool staart! De afgelopen tijd bij harold les gehad en is me super bevallen! Harold heeft veel kennis en kunde en is een echte motor rijder. Hij leert je het aan hoe jij met een fijn en zeker gevoel op de motor kan gaan stappen en heeft er ook echt lol in als die bocht of rotonde lekker vlot gaat! Door mond op mond reclame uit de familie bij staart terecht gekomen en komen zeker terug voor een rit naar luxemburg. Harold en melissa bedankt voor jullie tijd en energie 5 sterren dik verdiend

Oct 24, 2020 by Delano on Motorrijschool Staart

Super goede rijschool met lekker veel humor in de lessen. Ze leren je niet alleen motor rijden maar ook alles wat er bij hoort. Ze doen echt hun best om van jou een echte motorrijder te maken! De passie voor het motorrijden proef je echt. Al met al een hele hele goede motorrijschool. Ik ga zeker terug voor de verhoogde rijopleiding die ze hier ook aanbieden!! Harold en Melissa bedankt voor alle leerzame lessen gr Delano

Sep 23, 2020 by Haroen on Motorrijschool Staart

Zeer deskundige begeleiding en verstand van zaken!
Mede door de fijne manier van les geven van Harold in een keer geslaagd voor rijbewijs A.
Ook Melissa is altijd bereid om qua planning mee te denken.
al met al een super ervaring gehad met deze rijschool!

Aug 4, 2020 by Bas Heugen on Motorrijschool Staart

Vandaag mijn A rijbewijs gehaald, met plezier gelest bij Harold.
Bedankt voor de goede zorgen en vertrouwen.

Jan 30, 2020 by Johnny Johnny on Facebook

Voor mij al lang geleden dat ik daar gelest heb maar wat een top rijschool

Jun 22, 2019 by Cora Schram on Facebook

20 jaar geleden mijn rijbewijs gehaald, bij een SUPER RELAXTE instructeur. En nu 20 jaar later wordt onze zoon door dezelfde relaxte instructeur opgeleide tot goede motorrijder.
verder zijn alle instructeurs zeer relaxte mensen en voel je je nog steeds op je gemak.
thanks Harald en de rest! Aanradertje voor iedereen die wil gaan motorrijden.

Feb 26, 2019 by Mark Adams on Facebook

Super rijschool! 1 op 1 lessen waarbij humor belangrijk is, en waar de nadruk word gelegd op echt motorrijden! Bij de uitleg word er ook goed op gelet dat je zelf goed nadenkt over de verbeterpunten en worden er niet zomaar aannames gedaan, helemaal top!Met erg veel vertrouwen zowel AVB als AVD ingegaan en de 1e keer behaald, en daarbij heeft Jasper een groot aandeel gehad!Melissa en Harold ook bedankt voor de gezelligheid!

Dec 22, 2018 by Tim Dijkstra on Facebook

Top rijschool! Erg professioneel, Harold, Melissa en Jasper runnen de tent met ontzettend veel kennis, ervaring en humor. Wanneer je een proefles hebt gedaan is het geen optie meer ergens anders te lessen.

Aug 14, 2018 by Michael van Lieshout on Facebook

Super rijschool.Een op een les met de juiste aandacht voor de cursist. Alle examens in een keer gehaald.Harold Jasper en Melissa dank je voor de geweldige lesssen en uitleg.Spreken elkaar vast vaker.

Jun 4, 2018 by Raul Saez on Facebook

Jasper, Harold en Melissa bedankt! Top rijschool! Alles in 1x gehaald dankzij de leuke en zeer leerzame lessen. Deze mensen zijn niet alleen instructeurs maar ook echt motorliefhebbers, en dat merk je!

Mei 30, 2018 by Dennis Berzerker on Facebook

Super rijschool en gezellige mense

Apr 11, 2018 by Tommy Es on Facebook

Hele fijne rijschool altijd 1 op 1 les en goede uitleg !!!!

Jan 31, 2018 by Chevy van der Meijden on Facebook

Niks meer aan doen, goeie gast, vriendelijk, grappig en serieus wanneer het moet. Weet er alles van af en neemt de tijd voor je.

Dec 26, 2017 by Maryke Maggot on Facebook

Ook als wat meer tijd en meer geduld nodig is, is dat in overvloed bij de beste motorrijschool, een grote thanks.

Dec 24, 2017 by Mehmet Arkun on Facebook

Top team alle examens in een keer gehaald bedankt voor leerzame lessen !!! Jasper, Harold en Melissa!!!

Dec 5, 2017 by Ingrid Schalks on Facebook

Een hele fijne motorrijschool met hele fijne mensen! Ze nemen de tijd voor je, om je goed voor te bereiden op je examen. Ze zijn eerlijk en open, zoals het hoort. Met veel plezier gelest, veel geleerd en met de juiste hulp mijn rijbewijs gehaald!!! Harold en Jasper super bedankt! En Melissa jij natuurlijk ook bedankt voor alles! Luxemburg en Portugal here I come�

Sep 7, 2017 by Geert van Rennes on Facebook

met veel plezier hier motorles gehad en eerste keer geslaagd, bedankt!! Aanrader voor iedereen die niet alleen snel maar ook kwalitatief goed zijn rijbewijs wilt halen

Aug 3, 2017 by Tom Hoksbergen on Facebook

Het verschil tussen de motorrijopleiding en de motorrijderopleiding ervaar je hier. En dan ook nog de mogelijkheid krijgen tot een vervolg opleiding om je skills te perfectioneren!

Apr 20, 2017 by Brody Bogaert on Facebook

Top rijschool! Top rij instructeurs. Passie voor het vak! GEEN fabriek waar ze met meerdere leerlingen de weg op gaan, pure passie 1 op 1 les!

Feb 1, 2017 by Jean-Paul Verbeeten on Facebook

Harold is gewoon een super rij instructeur.Ik heb altijd veel gelachen met hem, en veel van hem geleerd.

Dec 21, 2016 by Mikail Aydogan on Facebook

Top team, bedankt voor de leerzame en vooral leuke lessen. Alle Examens in 1x gehaald….Thanks…Jasper, Melissa, Harold