Hoe gaan de motorrijlessen nou in zijn werk als je bij ons komt lessen?

In de eerste plaats nodigen wij je uit voor een introductieles. Daarbij gaan we kijken in hoeverre je zelf al wat kunt. Laten we eerlijk zijn: een aantal van jullie heeft zeker al eens geproefd van het (al dan niet legaal) rijden. Het kan ook zijn dat je nog niks of maar een beetje weet van motorrijden.

In ieder geval voor ons als instructeurs een moment om te beoordelen wat voor vlees we in de kuip hebben en hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben. Uiteraard proberen wij je helemaal gek te maken van motorrijden, waarbij een van ons achterop gaat zitten (waar je geen last van hebt) en we echt een uurtje gaan rijden. Dan heb je ook een beetje een indruk van wat motorrijden inhoudt.

Daarbij benadrukken wij dat wij alléén gespecialiseerde motorrijles geven met 100% aandacht en kwaliteit! Deze rijschool heeft gepassioneerde rijinstructeurs die van jou graag een echte motormuis willen maken!

Kleding en helmen (en ook koffie) zijn op de rijschool aanwezig!

Te regelen na je introductieles:

Wil je je rijbewijs halen? Dan moet je theorie- en praktijkexamens doen én een gezondheidsverklaring invullen.

Het theorie examen plan je zelf in op een moment dat voor jou goed uitkomt. Eventueel hebben wij boeken en oefenexamens voor je.

Voor de praktijkexamens hebben wij een machtiging van je nodig. Dat wil zeggen dat je bij het CBR aangeeft: “dit is mijn rijschool, zij mogen examens voor mij plannen”. Daarbij kies je A2 of A afhankelijk van je leeftijd (20 of 21+) en vink je de bovenste 2 examens aan: Voertuigbeheersing en Verkeersdeelname rechtstreeks. Je vindt ons als Staart in Eindhoven! Meer info: CBR

Omdat het belangrijk is dat je gezond genoeg bent om aan het verkeer deel te nemen, vul je ook de gezondheidsverklaring in. Voor jezelf en andere weggebruikers. Meer info: CBR

Zonder de machtigingen en gezondheidsverklaring kunnen wij geen examens plannen!