Hieronder vind je enkele ervaringen van onze (oud)kandidaten. Heb je bij ons gelest, laat dan ook via Google je verhaal achter!

Motorrijschool Staart, de leukste motorrijschool van Eindhoven IconMotorrijschool Staart, de leukste motorrijschool van Eindhoven

Versantvoortstraat 27, Eindhoven

5,0 24 reviews

  • Avatar Bob ★★★★★ 3 maanden geleden
    Hele fijne rijschool die je echt begeleid waar je het nodig hebt. Harold weet door zijn ervaring erg fijn en geduldig les te geven en heeft daarnaast ook nog tijd voor grapjes wat de les naast leerzaam ook nog eens leuk maakt. Melissa regelt … More alles naast de motor erg netjes en op de motor val je onder verantwoordelijkheid van Harold.
    Ik ben ontzettend blij dat ik mijn rijbewijs heb behaald maar ga het lessen wel missen. Vooral omdat het zo gezellig was.
  • Avatar Bart ★★★★★ 10 maanden geleden
    De beste rijschool in Eindhoven, by far!!
  • Avatar Fabio D'Elfant ★★★★★ 10 maanden geleden
    Bedankt Melissa en Harold voor de leuke, gezellige en vooral ook leerzame lessen.
    Altijd gezellig en heel gastvrij.
    Dit is sowieso de beste en leukste rijschool van Eindhoven en omstreken.
    Hopelijk tot snel weer!
    Groetjes Fabio
  • Avatar Claytje P. ★★★★★ 10 maanden geleden
    Staart is de allerbeste motorrij-instructeur van Eindhoven.
    Veel geduld en begrip voor zijn leerlingen.
    Echt een aanrader!!!!
    2021 is goed begonnen met een rijbewijs A in de pocket
    Hartstikke bedankt voor alles, Staart&Melissa
  • Avatar Guus Beerens ★★★★★ een jaar geleden
    Vandaag mijn A rijbewijs gehaald bij rijschool staart! De afgelopen tijd bij harold les gehad en is me super bevallen! Harold heeft veel kennis en kunde en is een echte motor rijder. Hij leert je het aan hoe jij met een fijn en zeker gevoel … More op de motor kan gaan stappen en heeft er ook echt lol in als die bocht of rotonde lekker vlot gaat! Door mond op mond reclame uit de familie bij staart terecht gekomen en komen zeker terug voor een rit naar luxemburg. Harold en melissa bedankt voor jullie tijd en energie 5 sterren dik verdiend

Natuurlijk kun je ook je verhaal doen op onze Facebook pagina.

Dec 2, 2021 by Kenny on Facebook

Super rijschool! Harold Melissa zorgen ervoor dat je, je heel erg op je gemak voelt. De lessen met Harold zijn niet alleen leerzaam maar ook super gezellig. Ondanks alle Brabantse gezelligheid zijn zij ook heel professioneel. Ik zou iedereen die zijn motorrijbewijs wil halen aanraden om hier te gaan lessen.

Nov 5, 2020 by christiaan on Motorrijschool Staart

Harold en Melissa jullie zijn echt toppers !
Als je je rijbewijs wilt halen, kun je serieus het beste bij rijschool Staart zijn.
Harold en Melissa hartelijk bedankt voor jullie leuke lessen !
Ik geef jullie van harte 5 sterren….en dat is nog zachtjes uitgedrukt….

Oct 29, 2020 by Guus Beerens on Motorrijschool Staart

Vandaag mijn A rijbewijs gehaald bij rijschool staart! De afgelopen tijd bij harold les gehad en is me super bevallen! Harold heeft veel kennis en kunde en is een echte motor rijder. Hij leert je het aan hoe jij met een fijn en zeker gevoel op de motor kan gaan stappen en heeft er ook echt lol in als die bocht of rotonde lekker vlot gaat! Door mond op mond reclame uit de familie bij staart terecht gekomen en komen zeker terug voor een rit naar luxemburg. Harold en melissa bedankt voor jullie tijd en energie 5 sterren dik verdiend

Oct 24, 2020 by Delano on Motorrijschool Staart

Super goede rijschool met lekker veel humor in de lessen. Ze leren je niet alleen motor rijden maar ook alles wat er bij hoort. Ze doen echt hun best om van jou een echte motorrijder te maken! De passie voor het motorrijden proef je echt. Al met al een hele hele goede motorrijschool. Ik ga zeker terug voor de verhoogde rijopleiding die ze hier ook aanbieden!! Harold en Melissa bedankt voor alle leerzame lessen gr Delano

Sep 23, 2020 by Haroen on Motorrijschool Staart

Zeer deskundige begeleiding en verstand van zaken!
Mede door de fijne manier van les geven van Harold in een keer geslaagd voor rijbewijs A.
Ook Melissa is altijd bereid om qua planning mee te denken.
al met al een super ervaring gehad met deze rijschool!

Aug 4, 2020 by Bas Heugen on Motorrijschool Staart

Vandaag mijn A rijbewijs gehaald, met plezier gelest bij Harold.
Bedankt voor de goede zorgen en vertrouwen.

Jan 30, 2020 by Johnny Johnny on Facebook

Voor mij al lang geleden dat ik daar gelest heb maar wat een top rijschool

Jun 22, 2019 by Cora Schram on Facebook

20 jaar geleden mijn rijbewijs gehaald, bij een SUPER RELAXTE instructeur. En nu 20 jaar later wordt onze zoon door dezelfde relaxte instructeur opgeleide tot goede motorrijder.
verder zijn alle instructeurs zeer relaxte mensen en voel je je nog steeds op je gemak.
thanks Harald en de rest! Aanradertje voor iedereen die wil gaan motorrijden.

Feb 26, 2019 by Mark Adams on Facebook

Super rijschool! 1 op 1 lessen waarbij humor belangrijk is, en waar de nadruk word gelegd op echt motorrijden! Bij de uitleg word er ook goed op gelet dat je zelf goed nadenkt over de verbeterpunten en worden er niet zomaar aannames gedaan, helemaal top!Met erg veel vertrouwen zowel AVB als AVD ingegaan en de 1e keer behaald, en daarbij heeft Jasper een groot aandeel gehad!Melissa en Harold ook bedankt voor de gezelligheid!

Dec 22, 2018 by Tim Dijkstra on Facebook

Top rijschool! Erg professioneel, Harold, Melissa en Jasper runnen de tent met ontzettend veel kennis, ervaring en humor. Wanneer je een proefles hebt gedaan is het geen optie meer ergens anders te lessen.

Aug 14, 2018 by Michael van Lieshout on Facebook

Super rijschool.Een op een les met de juiste aandacht voor de cursist. Alle examens in een keer gehaald.Harold Jasper en Melissa dank je voor de geweldige lesssen en uitleg.Spreken elkaar vast vaker.

Jun 4, 2018 by Raul Saez on Facebook

Jasper, Harold en Melissa bedankt! Top rijschool! Alles in 1x gehaald dankzij de leuke en zeer leerzame lessen. Deze mensen zijn niet alleen instructeurs maar ook echt motorliefhebbers, en dat merk je!

Mei 30, 2018 by Dennis Berzerker on Facebook

Super rijschool en gezellige mense

Apr 11, 2018 by Tommy Es on Facebook

Hele fijne rijschool altijd 1 op 1 les en goede uitleg !!!!

Jan 31, 2018 by Chevy van der Meijden on Facebook

Niks meer aan doen, goeie gast, vriendelijk, grappig en serieus wanneer het moet. Weet er alles van af en neemt de tijd voor je.

Dec 26, 2017 by Maryke Maggot on Facebook

Ook als wat meer tijd en meer geduld nodig is, is dat in overvloed bij de beste motorrijschool, een grote thanks.

Dec 24, 2017 by Mehmet Arkun on Facebook

Top team alle examens in een keer gehaald bedankt voor leerzame lessen !!! Jasper, Harold en Melissa!!!

Dec 5, 2017 by Ingrid Schalks on Facebook

Een hele fijne motorrijschool met hele fijne mensen! Ze nemen de tijd voor je, om je goed voor te bereiden op je examen. Ze zijn eerlijk en open, zoals het hoort. Met veel plezier gelest, veel geleerd en met de juiste hulp mijn rijbewijs gehaald!!! Harold en Jasper super bedankt! En Melissa jij natuurlijk ook bedankt voor alles! Luxemburg en Portugal here I come�

Sep 7, 2017 by Geert van Rennes on Facebook

met veel plezier hier motorles gehad en eerste keer geslaagd, bedankt!! Aanrader voor iedereen die niet alleen snel maar ook kwalitatief goed zijn rijbewijs wilt halen

Aug 3, 2017 by Tom Hoksbergen on Facebook

Het verschil tussen de motorrijopleiding en de motorrijderopleiding ervaar je hier. En dan ook nog de mogelijkheid krijgen tot een vervolg opleiding om je skills te perfectioneren!

Apr 20, 2017 by Brody Bogaert on Facebook

Top rijschool! Top rij instructeurs. Passie voor het vak! GEEN fabriek waar ze met meerdere leerlingen de weg op gaan, pure passie 1 op 1 les!

Feb 1, 2017 by Jean-Paul Verbeeten on Facebook

Harold is gewoon een super rij instructeur.Ik heb altijd veel gelachen met hem, en veel van hem geleerd.

Dec 21, 2016 by Mikail Aydogan on Facebook

Top team, bedankt voor de leerzame en vooral leuke lessen. Alle Examens in 1x gehaald….Thanks…Jasper, Melissa, Harold